09
Maart

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Huawei Y3 II hoesjes vanaf vandaag verkrijgbaar

Deze week hebben we de complete collectie Huawei Y3 II hoesjes binnengekregen. Hoewel dit toestel al enige tijd geleden door de Chinese fabrikant werd aangekondigd, is deze pas sinds kort in Nederland verkrijgbaar. Er is zowel een Y3 II als Y3 II Pro in omloop op de Nederlandse markt, waarbij er geen verschil in formaat of specificaties zit. Onze Huawei Y3 II hoesjes zijn daarmee voor beide varianten geschikt.

Verkrijgbaar in maarliefst 11 verschillende prints en 4 kleuren, is er voor iedere smaak een passend telefoonhoesje te vinden. Er is ook gedacht aan bescherming voor het scherm met een Huawei Y3 II screenprotector van tempered glass.



De bookcases voor de Huawei Y3 II hebben een zachte binnenkant die onbreekbaar is. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de hoesjes: deze kan immers niet stuk gaan en het toestel kan er eenvoudig uitgehaald worden. Het TPU materiaal is bovendien schokabsorberend waardoor de toch al goede bescherming van onze boek hoesjes nog verder verbeterd is.



De Huawei Y3 II hoesjes hebben verder standaard de beschikking over opbergvakjes voor pasjes, met tot wel 4 vakjes. Extra functionaliteit bieden onze telefoonhoesjes in de vorm van een standaardje waarmee het toestel rechtop kan staan om naar video’s te kijken.



Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice